ANKARA / SİNCAN - 100 Yıl İlkokulu

Etiket Sonuçları: Proje

May

I’M AMBASSADOR OF GOODNESS İSİMLİ E TWINNING PROJESİ BAŞLAMIŞ BULUNUYOR…

Okulumuz öğretmenlerinin e Twinning  proje çalışmaları devam ediyor. Okulumuzun öğretmenlerinden 2/F sınıf öğretmeni İlknur Yılmaz ve 2/K sınıf öğretmeni Ebru Begen in katıldığı ; Kuruculuğunu Ayşe KABAŞ ve Romanya'dan Nicoletta HUSTIUC'un yaptığı "I am ambassador of goodness" adlı e Twinning projesi başlamış bulunuyor.

May

Harezmi Eğitim Modeli Projesinde öğrencilerimiz bu hafta grafiti çalışması yaptılar.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisanj Ayı Çalışmaları

We Touch Lives by Coding eTwinning Projesi

2/F  Sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz İlknur Yılmaz  We Touch Lives by Coding eTwinning Projesini  ile  43 yabancı okul ile çalışmaya başlamışlardır. STEM etkinlikleri ile öğrencilerde bilim, mühendislik, matematik ve fen alanında beceriler kazandırmayı hedeflemişlerdir. 21. yy becerileri kazanan öğrenciler müfredat ile uyumlu projede kültür aktarımı, empati, yabancı dil öğrenme gibi kazanımlar da edinmişlerdir. Ayrıca proje etkinlikleri Scientix sayfasında ders planı önerisi olarak paylaşılmıştır.

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesinde, bu hafta öğrencilerimiz ' Algoritma nedir? Algoritma Nasıl Hazırlanır? "konusunu ile ilgili etkinlikler yaptılar.

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesi ögrencilerimiz , hazırladıkları pankartlarla okul çıkışı , velilerimizin  Gürültü Kirliliğine karşı dikkatlerinı  cekmek icin etkinliklerini yaptılar.

Harezmi Eğitim Modeli Projemizin tanitim videosu

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesi öğrencilerimiz web 2.0 aracında tasarladıkları oyunları oynadılar.

Mrt

Okulumuzun 2 / F, 2/K ve 3/ F sınıfı öğrencileri okulumuzun bahçesine  Gürültü Kirliliğini önlemek icin fidan diktiler.

“NAZİK OLUN DÜNYAYA İYİLİK YAYIN “E-TWINNING PROJESİ

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesi öğrencilerimiz, kendi hazırladıkları pankartlarla 'Gürültü Kirliliğine' dikkat çekmek için  teneffüslerde etkinliklerini düzenlediler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Şubat Ayı Etkinlikleri

"Anlat Bakalım" ve "Drama ile Atasözü / Deyim Anlatma"

Şbt

Okulumuz Erasmus+Okul Eğitimi Akreditasyonu 2024 Teklif Çağrısı Dönemi'nde  başvuru yapan 467 kurum arasından projesi seçilen 96 kurum arasına girerek konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır.

Ock

Anlamını bul kartları etkinlikleri ve hatırlatma etkinliği sınıf içi faaliyetleri

Ock

Anasınıfımızda ocak ayında düzenlenen etkinlikler

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı bu proje sayesinde okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımaları, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmaları, buna bağlı olarak dili iyi kullanmaları ve düşünce dünyalarını geliştirmeleri amaçlamaktadır.

Bu proje kapsamında okulumuzda birçok faaliyet gerçekleşmektedir.