eTWİNNİNG PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

Proje kapsamında ortaklarımızla oluşturulan Sevgi, Barış ve Dostluk Treni okulumuza geldi. Okulumuzda 1/K ve 4/İ sınıflarının yürüttüğü bu projenin başlıca amacı; öğrencilerde sevgi , barış, dostluk kavramlarını pekiştirmek, diğer iller ve okullar arası paylaşımı arttırmak, web 2.0 araçlarını eğitim-öğretimde etkili hale getirmektir. 57 il ve 110 okul bünyesinde devam eden proje Zonguldak Ereğli´de son bulacak ve halka açık sergide tüm okullardan gelen vagonlar sergilenecektir. Proje ortakları boyayıp, süsledikleri vagonlara sevgi barış ve dostluk mesajlarını eklemektedir. Okulumuz öğrencileri de projeyle ilgili yaptıkları çalışmaları, proje maskotu olan trene eklediler. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.