ANKARA / SİNCAN - 100 Yıl İlkokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Nisanj Ayı Çalışmaları

Nis

E Twinning - Be Kind Spread Kidness To The World Projesi öğrencilerimizin yaptığı etkinliklerle devam ediyor

We Touch Lives by Coding eTwinning Projesi

2/F  Sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz İlknur Yılmaz  We Touch Lives by Coding eTwinning Projesini  ile  43 yabancı okul ile çalışmaya başlamışlardır. STEM etkinlikleri ile öğrencilerde bilim, mühendislik, matematik ve fen alanında beceriler kazandırmayı hedeflemişlerdir. 21. yy becerileri kazanan öğrenciler müfredat ile uyumlu projede kültür aktarımı, empati, yabancı dil öğrenme gibi kazanımlar da edinmişlerdir. Ayrıca proje etkinlikleri Scientix sayfasında ders planı önerisi olarak paylaşılmıştır.

Mrt

İlçemizde düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasında Atatürk Mahallesini temsil eden okulumuz futbol takımı son maçını yaparak turnuvayı grup aşamasında tamamlamıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gösterdikleri performanstan dola yı tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı içerisinde okulumuzda yapılan etkinlikler.

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesinde, bu hafta öğrencilerimiz ' Algoritma nedir? Algoritma Nasıl Hazırlanır? "konusunu ile ilgili etkinlikler yaptılar.

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesi ögrencilerimiz , hazırladıkları pankartlarla okul çıkışı , velilerimizin  Gürültü Kirliliğine karşı dikkatlerinı  cekmek icin etkinliklerini yaptılar.

Harezmi Eğitim Modeli Projemizin tanitim videosu

Harezmi Eğitim Modeli öğrencilerimiz,

"Gürültü Kirliliğine" dikkat çekmek için şarkı sözü yazıp,kareografisini yaptılar.

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesi öğrencilerimiz web 2.0 aracında tasarladıkları oyunları oynadılar.

Mrt

Okulumuzun 2 / F, 2/K ve 3/ F sınıfı öğrencileri okulumuzun bahçesine  Gürültü Kirliliğini önlemek icin fidan diktiler.

“NAZİK OLUN DÜNYAYA İYİLİK YAYIN “E-TWINNING PROJESİ

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli Projesi öğrencilerimiz, kendi hazırladıkları pankartlarla 'Gürültü Kirliliğine' dikkat çekmek için  teneffüslerde etkinliklerini düzenlediler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Şubat Ayı Etkinlikleri

"Anlat Bakalım" ve "Drama ile Atasözü / Deyim Anlatma"

Şbt

Okulumuz Erasmus+Okul Eğitimi Akreditasyonu 2024 Teklif Çağrısı Dönemi'nde  başvuru yapan 467 kurum arasından projesi seçilen 96 kurum arasına girerek konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır.